Fakültemiz çok değerli bir konuğu daha ağırladı

07 Mayıs 2018

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanlığı olarak Dr. Yavuz Selim Sılay’ın katılımıyla “Tıpta Girişimcilik ve İnovasyon: İlaç ve Tıbbi Cihaz İnovasyonunda & Sağlık Girişimciliğinde Trendler” konulu konferansa Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet URAL, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tülin FIRAT, Hastane Yönetici Vekili Uzm.Dr.Ali Can ÖNAL, öğretim üyeleri ve öğrencileri ile birlikte gerçekleşti.

İnovasyon konusunda bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Dr. Yavuz Selim Sılay’a ve ekibine (Selahattin KAHRİMAN, Yasin ŞAHİN, Nurbanu ALPARSLAN) teşekkür ederiz.

Konferansın sonunda Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet URAL ve Hastane Yönetici Vekili Uzm.Dr.Ali Can ÖNAL, Dr. Yavuz Selim Sılay'a ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.