VI. Abant Anestezi Sempozyumu düzenlendi.

05 Mayıs 2018

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD tarafından düzenlenen 6. Abant Anestezi Sempozyumu 28 - 30 Nisan 2018 tarihleri arasında Abant /Bolu da gerçekleştirilmiştir.

Sempozyumda 2 gün boyunca bilim adamları Aneztezi, Yoğun Bakım ve Ağrı konularından bilgilerini ve tecrübelerini paylaştılar. Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Başkanının ve ülkemizin her bölgesinden yaklaşık 200 bilim insanının katılımıyla gerçekleştirilen Abant Anestezi Sempozyumu ülkemizin geleneksel bilimsel aktivitelerinden biri haline geldi. Ayrıca Sempozyumda TRT de  “Can Veren Pervaneler” adlı programı hazırlayıp sunan mütefekkir Hayati İnanç unutulmaz bir sunum gerçekleştirdi.