2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize Başlayacak Öğrencilerimize Dekanımızın Mesajı

15 Ağustos 2019

Tıp Fakültesi eğitimi çok uzun ve zorlu bir eğitim. Ancak hepiniz başarılı birer hekim adayı olarak geldiniz. Burada altı yıl beraber olacağız. Hekimlik özveri gerektiren bir meslek. Kendiniz ve ailenizle ilgili birçok fedakarlıkta bulunmanız gerekecek. Bilmeniz gereken en önemli iki şey yabancı dil ve bilgisayar. Bunlar hekimliğin olmazsa olmazlarıdır. Okul arkadaşlarınıza güvenin çünkü onlar mezun olduktan sonra sizin en yakın danışmanlarınız olacaklar. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız ve size her konuda destek olacağız. Kapımız sizlere sonuna kadar açık. Her türlü sorununuzda bana, dekan yardımcılarımıza ve dönem koordinatörünüze danışabilirsiniz. Sizlere başarılı, mutlu ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diler, başarılı olmanızı temenni ederim.