T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından Klinik Araştırmalar Derneği desteği ile 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Klinik Araştırmalar Derneği Uzaktan Eğitim Portali olan KADUZEM  (www.kaduzem.org)’de Saat 12:15’te Prof. Dr. Hamdi AKAN’ın moderatörlüğünde; Dr. Ecz. Nihan BURUL BOZKURT, Dr. Asım HOCAOĞLU ve Prof. Dr. Meral TUNCER’in sunumlarıyla “Etik Kurullar Konuşuyor 2018” Canlı Konferansı gerçekleştirilecektir.

www.kaduzem.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Canlı Konferansa www.kaduzem.org adresinde Kullanıcı Adı bölümüne e-posta adresinizi, Şifre bölümüne de “kaduzem” yazarak katılabilirsiniz.

Açılış: Prof. Dr. Hamdi AKAN

Sunum: Etik Kurullarda Neredeyiz? Dr. Ecz. Nihan BURUL BOZKURT

Panel:

Dr. Ecz. Nihan BURUL BOZKURT

Dr. Asım HOCAOĞLU

Prof. Dr. Meral TUNCER

Konu           :Etik Kurullar Konuşuyor 2018

Moderatör   :Prof. Dr. Hamdi AKAN

Klinik Araştırmalar Derneği Başkanı

Panelistler:

Dr. Ecz. Nihan BURUL BOZKURT

T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Klinik Araştırmalar Daire Başkanı

Dr.Asım HOCAOĞLU

T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Tıbbi Cihaz Onaylanmış Kuruluş ve Klinik Araştırmalar Daire Başkanı

Prof. Dr. Meral TUNCER

Başkent Üniversitesi Klinik Araştırmalar Etik Kurul Başkanı

Tarih-Saat  :23 Mayıs 2018 Çarşamba, Saat: 12.15-13.15

Yer :www.kaduzem.org

Canlı Konferans; Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirilecektir.