Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen "III. Abant Enfeksiyon Günleri Sempozyumu" 16 Mayıs 2016 tarihinde Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sempozyuma, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet URAL, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Gülali AKTAŞ, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Tülin FIRAT, Hastane Yönetici Başhekim Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Başhekim Yardımıcısı Uzm.Dr. Ali Can ÖNAL, Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Kayhan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Prof.Dr. Fatma Sırmatel ve Prof.Dr. Hayrettin Akdeniz'in Oturum Başkanları yaptıkları sempozyuma Prof.Dr. Ayşe Wilke Topçu, Dr.Öğr.Üyesi Fatma Avcıoğlu ve Dr.Öğr.Üyesi Kerem Yaman konuşmacı olarak katıldı.

Sempozyumun sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından Prof.Dr. Ayşe Wilke Topçu'ya teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.