Tıp Fakültesi Akreditasyon Çalışmalarına Devam Ediyor

01 Şubat 2024 Perşembe

Tıp Fakültesi akreditasyon çalışmaları kapsamında 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde öğretim üyelerine yönelik Prof. Dr. Şahap Kükner konferans salonunda “Tıp Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme” kursu düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Ana bilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu tarafından verilen kursta ölçme ve değerlendirme yanında yapılandırılmış sözlü sınavlar hakkında da bilgi verildi. Program 12 Ocak 2024 tarihinde klinikte staj yapan bir grup öğrenciye eğitim verilmesi ile başladı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Samettin Gündüz’ün de katılımıyla gerçekleşen kursun sonunda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu tarafından Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu’na teşekkür belgesi verildi. Program, 14 Ocak 2024 tarihinde öğretim üyelerine ve öğrencilere katılım sertifikalarının dağıtılmasıyla sona erdi.