Özbekistan Buhara Devlet Tıp Enstitüsü öğrencileri gözlemci statüsündeki eğitimlerini tamamladı

22 Şubat 2024 Perşembe

BAİBÜ Tıp Fakültesinde gözlemci statüsündeki bir aylık eğitimlerini tamamlayan Özbekistan Buhara Devlet Tıp Enstitüsü dönem II öğrencileri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk’ü ziyaret ettiler. Doç. Dr. Taylakova Dildora Ibragimovna başkanlığında gerçekleşen ziyarette BAİBÜ Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Kürtül ile Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İdris Türel ve Prof. Dr. Mervan Bekdaş da hazır bulundu.

Tıp Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Özbekistan Buhara Devlet Tıp Enstitüsü heyeti gördükleri misafirperverlikten dolayı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk’e teşekkür ettiler. Ziyaret, eğitimlerini tamamlayan öğrencilere katılım sertifikalarının takdimi ile sona erdi.