1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri Kongresi

1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri Kongresi

Davet

Değerli Meslektaşlarımız,
1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri Kongresi, içerdiği program akışı kapsamında birbirinden seçkin akademisyenler ve son bilimsel gelişmeleri içeren çalışmalar sunulacaktır. Farklı ülkelerden katılımla doçentlik, atama ve yükselme kriterlerine uygun, çokuluslu bilim kurulu ile Dünya Pediatri Derneği tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde, Ahi Evran Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi işbirliğinde yapılacak olan 1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri Kongresi yüzyüze olarak gerçekleştirilecektir.
Birlikte olmaktan keyif alacağımız yerli ve yabancı bilim insanlarının katkıları ile başta sağlık alanı olmak üzere birçok sunumun tartışılacağı bilimsel programla karşınızda olacağız. Güncel bilgilerin her çeşit oturum ve sunum teknikleri yanında, katılımcıların aktif olarak katkı sağlayacakları interaktif oturumlar ile sunmayı planlıyoruz. Seçilmiş bildirilere, farklı oturumlar içinde sunarak ilgi düzeyini artırmayı hedeflemekteyiz. Nitelikli, zengin bilimsel program içeriğiyle birlikte olmamızı kolaylaştıracak bir sosyal program eşliğinde, farklı disiplinlerdeki tıp camiasını tek bir çatı altında toplamak ve farkındalığı artırmak için düzenlediğimiz bu kongre bir fırsat olacaktır. Bunun yanında doğanın kalbinde yer alan ilimizin doğal güzellikleri, renk cümbüşü sunan tabiatı ve öğrenci odaklı kampüsü ile misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyacağız.
Siz değerli dostlarımızın katkıları ile kongre platformumuzun daha da güçleneceğine inanıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, sevgi ve saygılarımızı sunarız. 15-18 Mayıs 2024’te görüşmek dileğiyle esenlikle kalın.

Prof. Dr. Muhammet Güzel KURTOĞLU
MİKPEDKON Kongre Başkanı

Kongre Tarihi : 15-18 Mayıs 2024 - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi

Ayrıntılı bilgiler için: https://mikpedcon.com