Değerli Mezunumuz,
Fakültemizin sunduğu eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı, hizmet ve faaliyetlerinin kalitesini yükseltirken sizlerin de memnuniyetinizi artırabilmek üzere sürekli iyileştirme ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu anket formu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu siz değerli paydaşlarımızın görüşlerini almak ve bu doğrultuda gereksinimlere göre program ve ders çıktılarını belirlemek amacıyla geliştirilmiştir. Programda kazanılan yeterlik ve becerilerin öğrenciler tarafından gelecekte kullanılıp kullanılamayacağına ait düşüncelerini değerlendiren sorulara vereceğiniz cevaplar komisyon çalışmalarımız kapsamında bize ışık tutacak ve çalışmalarımıza yön verecektir. Anketimizi içtenlikle yanıtlamanızı diler, ilginize ve katılımınıza teşekkür ederiz. Verilerin işlenmesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun tüm usul ve esaslarına titizlikle uyulacaktır.

BAİBÜ Tıp Fakültesi Mezun Anketi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunlar Derneği Yönetimi